De lekkerste actie van RKVV Dommelen

Bestellen

Afhalen of thuisbezorgd

Bij het afrekenen vind je de optie om de producten af te halen of te laten bezorgen. Het afhalen kan op de afhaal dag doormiddel van onze drive true. Deze afhaaldag zal plaatsvinden op 01-05-2021 op de parkeerplaats van het sportpark. Je ontvangt een mail met je bestelling en bestelnummer. Deze mail is ook je afhaalbewijs.

Je kan ook kiezen om je bestelling door de vrijwilligers van de club te laten bezorgen. Als je voor deze optie gaat krijg je van ons een mailtje met een dag en tijd. Dit zal voornamelijk in de avond zijn. Voor het bezorgen vragen wij een vergoeding van €2.50 die rechtstreeks naar de club gaat. (let op dit is alleen mogelijk in dommelen)

Win voor jouw team!

Van ieder verkocht pakket gaat €2,50 direct naar de club. Hoe meer ballen er worden verkocht hoe meer geld er dus binnen komt voor de club.

Daarnaast valt er ook voor het team iets te winnen. Het team wat de meeste ballen verkoopt in deze 10 dagen wint een compleet verzorgde Ballenkoning BBQ voor het gehele team.

Probeer daarom zoveel mogelijk familie, vrienden, buren, bekenden etc. hieraan mee te laten doen.

Laat ze niet vergeten om jou team vermelden op de bestelling !

Win voor jezelf!

Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog extra prijzen te winnen bij je bestelling. In diverse verpakkingen zitten namelijk nog waardebonnen verstopt voor extra Ballenkoning producten waaronder een knaller van een hoofdprijs. Een jaar lang elke maand een Ballenkoning verrassingspakket.